FiiO heeft zeer onlangs officieel de langverwachte M11 Plus LTD digitale muziekspeler gelanceerd, een upgrade van de bekroonde M11 Pro van vorig jaar. Het brengt met haar upgrade een iets beter ontwerp plus andere verbeteringen in vergelijking met haar begeerde voorganger.

De M11 Plus LTD beschikt over een randloos 5,5 inch scherm met geavanceerde capacitieve aanraak volumeregelaars. Gebruikers kunnen het volume op de M11 Plus LTD zo met behulp van de fysieke knoppen wijzigen of door met hun vingers over het aanraakscherm te swipen.

En als jij nu mocht denken dat dat iets is dat vandaag de dag vrij standaard is, dan kunnen we jou vertellen dat dit de eerste keer is dat zulk soort volumeknoppen op een Hi-Res digitale audiospeler zijn verschenen!

Een groter scherm, body en batterij

Dit 5,5 inch scherm is trouwens ook de grootste in FiiO’s huidige DAP audiolijn. Deze grotere body herbergt alsmede een grotere batterij, die in plaats van de 4.370 mAh van de M11 Pro nu naar een indrukwekkende 6.000 mAh is gegroeid.

Daarmee biedt de M11 Plus tot 11,5 uur aan maximale speeltijd, terwijl de M11 Pro dit tot 9,5 uur doet. Deze batterij kan dankzij het 27 W laadvermogen van de M11 Plus LTD in 3 uur opgeladen worden.

Android 10 en een Snapdragon 660 chip

Niet alleen de fysieke behuizing, het scherm en de batterij kregen een upgrade, maar ook het besturingssysteem is nu voorzien van Android 10, wat in combinatie met het grotere scherm nu een veel prettiger gebruikerservaring biedt.

Dit alles wordt verder nog een flink stuk beter gemaakt met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 660 chip, die de gehele bediening zo nog soepeler laat lopen, iets wat de M11 Plus LTD een lekker te navigeren audiospeler maakt.

Meer geheugen en een gecontroleerde sound

Het heeft er trouwens ook nog een gigabytje extra werkgeheugen bijgekregen lezen we op de Nederlandse Fiio website en beschikt er nu over vier. De ingebouwde opslagcapaciteit is 64GB, die met een Micro-SD kaart tot 2TB uitgebreid kan worden.

Ondanks dat de M11 Pro en Plus over dezelfde DAC chips beschikken (twee AK4497EQ DAC chips gecombineerd met een THX AA-78 versterkingsmodule), en je zou verwachten dat ze vrijwel hetzelfde klinken, is het geluid van de M11 Plus LTD nog meer gecontroleerd.

Naast de USB Type-C poort beschikt de M11 Plus LTD over een Bluetooth module en drie audio aansluitingen (3,5 + 2,5 + 4,4 mm).

Een verbluffend mooie gelimiteerde muziekspeler

Als jij iemand bent die graag onderweg van goede muziek wilt genieten, en een set van hoogwaardige oordopjes hebt die jij met een sublieme muziekspeler aan kan sturen, dan is de M11 Plus van FiiO een perfecte keuze!

De nieuwe M11 Plus LTD is standaard in twee varianten verkrijgbaar, een aluminium en een roestvrijstalen editie. Het is ook niet voor niets een gelimiteerde uitvoering, want er zijn slechts 6.000 eenheden van de aluminium uitvoering en 1.000 eenheden van de roestvrijstalen editie leverbaar. Dus als je een fraaie muziekspeler wenst die bijna net zo uniek is als jij, denk dan aan de FiiO M11 Plus LTD!

You May Also Like

Grachtengroen, wat is dat?

Monumentengroen, grachtengroen en het daarbij behorende zandsteen geel zijn enkele namen van…

Zijn MP3-spelers iets uit het verleden?

Wie zal het zeggen? Apple heeft de iPod groot gemaakt.

Waarom groene spelen een must zijn!

In de moderne tijd waarin we leven hebben kinderen de neiging om…